Pages Navigation Menu

Parodie muzicala “No woman, no drive”

Parodie muzicala “No woman, no drive”

633523-no-women-no-drive-hisham-fageeh

O reluare parodica a celebrului cantaret de reggae Bob Marley, intitulata “No woman, no drive” ironizeaza toate femeile din Arabia Saudita care vor sa conduca masini.  La ora actuala femeilor saudite le este interzis sa conduca masini.

Videoclipul a fost postat pe YouTube acum cateva saptamani, cand activistele saudite au inceput sa-si revendice dreptul de a conduce. S-a renuntat la apelul adresat femeilor de a se urca la volan, pentru a evita confruntarea cu autoritatile din Arabia Saudita.  Cu toate acestea, politia a retinut 16 femei care sofau. Ele au fost nevoite sa plateasca amenzi usturatoare. De asemenea, fiecare femeie in parte, alaturi de tutorele ei (tata, frate, sot,etc) s-au angajat in scris ca vor respecta pe viitor legile saudite.

n women no drive

In aceasta parodie, Hisham Fageeh nu ezita sa mentioneze declaratiile unui imam saudit, care sustinea ca sofatul afecteaza ovarele si le provoaca copiilor care urmeaza sa se nasca “tulburari clinice”. “Ovarele sunt in siguranta, asa ca poti face tone de bebelusi”, canta artistul. Artistul mai adauga si celebra fraza “In acest viitor luminos, iti poti uita trecutul, asa ca tine departe cheia de masina”.

 

Sursa: euronews

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>