Pages Navigation Menu

P. Diddy arestat pentru atac cu arma mortala

P. Diddy arestat pentru atac cu arma mortala

 Rapperul Sean “P. Diddy” Combs a fost arestat si este acuzat de atac cu arma mortala luni, in campusul Universitatii din Los Angeles.

Combs, ajuns la 45 de ani, se afla deocamdata intr-un centru de arest din campusul universitatii, dupa un incidentce a implicat o gantera de tip kettleball, care a fost considerata arma mortala, a anuntat politia campusului UCLA intr-o declaratie de presa.
2011-topic-diddy-3

Nu s-au inregistrat raniti, incidentul fiind investigat de politia campusului. Autoritatile au anuntat ca rapperul urmeaza sa fie mutat la Departamentul Serifului din Los Angeles in timpul zilei de luni.

Reprezentantii rapperului au refuzat pana acum sa comenteze incidentul. Site-ul TMZ.com relateaza, citand surse anonime, ca artistul a fost implicat intr-o cearta cu antrenorul echipei de fotbal american in sala de sport a campusului. Fiul rapperului, Justin Combs, este in echipa de fotbal american a colegiului, cu o bursa sportiva.

“Este un incident nefericit pentru toate partile implicate. In timp ce UCPD continua sa ancheteze aceasta situatie, vom lasa procesul legal sa isi urmeze cursul si ne vom abtine deocamdata de la alte comentarii”, a afirmat Jim Mora, antrenorul echipei de fotbal american a UCLA, intr-o declaratie de presa.

Combs, cunoscut mai bine ca P.Diddy si Puff Daddy, este un interpret de hip hop, actor, antreprenor si fondator al Bad Boy Records. In 2014, revista Forbs ii estima averea la 60 de milioane de dolari.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>