Pages Navigation Menu

Ozzy Osbourne: Black Sabbath va lansa ultimul album în 2016

Ozzy Osbourne: Black Sabbath va lansa ultimul album în 2016

Presentan  el bus oficial de la banda Black Sabbath

Rockerul Ozzy Osbourne, solistul trupei Black Sabbath, a anunţat marţi că formaţia britanică intenţionează să înregistreze şi să lanseze un ultim album de studio în anul 2016, informează contactmusic.com.

Cântăreţul britanic a spus că va înregistra acel ultim material discografic alături de Geezer Butler şi Tony Iommi în 2016, înainte de turneul de adio al formaţiei Black Sabbath.

“Plănuim ca anul viitor să înregistrăm un ultim album şi să susţinem un ultim turneu”, a spus Ozzy Osbourne.

Precedentul disc al trupei Black Sabbath, intitulat “13″, a fost lansat în anul 2013 şi a devenit primul album al formaţiei britanice care a ajuns pe primul loc în topul american. De asemenea, “13″ a fost primul album înregistrat de Black Sabbath cu Ozzy Osbourne în calitate de solist, după materialul discografic “Never Say Die” din 1978.

Proiectul de reunire a membrilor grupului Black Sabbath nu îl include însă pe toboşarul Bill Ward, care s-a retras din trupă, invocând anumite chestiuni contractuale.

Bill Ward şi Ozzy Osbourne au avut recent, pe internet, un schimb de replici foarte acide, în timpul cărora toboşarul i-a cerut fostului său coleg să îşi ceară scuze pentru declaraţiile făcute la adresa talentului său. Ozzy Osbourne a refuzat să îşi ceară scuze.

Black Sabbath, o trupă britanică al cărei solist este Ozzy Osbourne, şi-a lansat albumul de debut – care poartă numele formaţiei – în America de Nord, în 1970.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>