Pages Navigation Menu

Oscar 2015: Eleganţă şi strălucire pe covorul roşu

Oscar 2015: Eleganţă şi strălucire pe covorul roşu

1

 Mărgele inedite, bijuterii în nuanţe pale şi rochii în tonuri îndrăzneţe au strălucit pe covorul roşu al celei de-a 87-a gale a premiilor Oscar, care a avut loc duminică seară la Los Angeles, unde filmul “Omul Pasăre sau Virtutea Nesperată a Ignoranţei/ Birdman” a fost marele câştigător.

Actriţele Julianne Moore a purtat o rochie Chanel strălucitoare, iar Felicity Jones şi Emma Stone au apărut în creaţii sclipitoare, la defilarea pe covorul roşu, afectat de vremea ploioasă, a celei mai importante seri a industriei cinematografice, relatează Reuters.

Felicity Jones, nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din “Teoria Întregului/ The Theory of Everything”, a purtat o rochie gri, creaţie semnată Alexander McQueen, inspirată parcă din basme, cu un top decorat cu mărgele, care acopereau inclusiv gâtul. Jones a declarat că a ales rochia pentru “puterea şi feminitatea” sa.

Jennifer Anniston, care a păşit pe covorul roşu însoţită de logodnicul său, Justin Theroux, a purtat o rochie Versace lungă, decorată cu mărgele şi paiete, crăpată până deasupra genunchiului pe piciorul stâng, susţinută de o bretea subţire pe umărul drept.

Anna Faris, în vârstă de 38 de ani, a purtat o rochie decorată cu mărgele argintii creată de Zuhair Murad.

Jennifer Lopez şi Emma Stone, cea din urmă nominalizată la premiul Oscar pentru actriţă în rol secundar, au optat amândouă pentru creaţii semnate Elie Saab.

Julianne Moore, care a câştigat premiul Oscar la categoria cea mai bună actriţă în rol principal pentru prestaţia din “Still Alice”, a purtat o rochie fără bretele creată de Chanel, mulată şi cu accente negre deasupra sânilor, pe talie şi în zona gleznelor.

Naomi Watts a strălucit la propriu într-o rochie Armani Prive, cu spatele gol, împodobită de sus până jos cu mărgele argintii şi negre.

Scarlett Johansson a purtat o creaţie Versace, mulată şi de un verde închis, cu un colier bogat, din aceeaşi nuanţă, acoperindu-i gâtul şi decolteul.

Anna Kendrick a apărut pe covorul roşu într-o rochie Thakooon, de mătase de culoarea coralului.

Cea de-a 87-a galaă de decernare a premiilor Oscar a avut loc duminică seara la Los Angeles, filmul “Omul Pasăre sau Virtutea Nesperată a Ignoranţei/ Birdman”, regizat de Alejandro Gonzalez Iñárritu, fiind marele căştigător al serii, primind premiul Oscar la categoriile “cel mai bun film”, “cel mai bun regizor”, “cel mai bun scenariu original” şi “cea mai bună imagine”.

  • 7
  • 3
  • 2
  • 1
  • 8
  • 5
  • 4
  • 6
  • 9

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>