Pages Navigation Menu

OSCAR 2015: Eddie Redmayne, felicitat de profesorul HAWKING

OSCAR 2015: Eddie Redmayne, felicitat de profesorul HAWKING

Premiul Oscar pentru CEL MAI BUN ACTOR ÎN ROL PRINCIPAL a fost acordat de către membrii Academiei Americane de Film lui Eddie Redmayne, pentru rolul din filmul THE THEORY OF EVERYTHING, prijej cu care Stephen Hawking  a ținut să-l felicite, pe Facebook, imediat după primirea statuetei.

oscar eddie

Profesorul Stephen Hawking i-a transmis, pe Facebook, felicitari lui Eddie Redmayne, câştigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea astrofizicianului în filmul “The Theory of Everything”.

“Felicitări lui Eddie Redmayne pentru câştigarea unui Oscar pentru interpretarea mea în filmul The Theory of Everything. Bună treabă Eddie, sunt foarte mândru de tine”, a scris Stephen Hawking luni, pe reţeaua de socializare, după decernarea premiilor Oscar 2015.

stephen hawking

Actorul britanic Eddie Redmayne s-a pregătit intens pentru rolul din filmul ”The Theory of Everything”. Pentru început, a petrecut patru luni documentându-se despre viața lui Stephen Hawking, “proces care a cerut atât de multă cercetare”, a explicat britanicul pentru Variety în decembrie 2014, încât a semănat cu “scrierea unei dizertaţii de doctorat”.

Pentru a înţelege mai bine afecţiunea neuromotorie, Redmayne visita o clinică de neurologie din Londra la fiecare două săptămâni, unde discuta cu peste 30 de pacienţi. Potrivit regizorului, Eddie Redmayne “suferea cu adevărat, dar nu se plângea niciodată” când era forţat să stea într-un scaun cu rotile timp de ore cu picioarele încrucişate şi capul său aplecat într-o parte, într-o poziţie care îi îngreuna respiraţia.

În cele din urmă, toate eforturile depuse de Eddie Redmayne și de echipa filmului au fost răsplătite cu un premiu Oscar și cu admirația a milioane de oameni care vor putea urmări în curând filmul în cinematografe.

oscar the theory of everything

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>