Pages Navigation Menu

Orange a lansat televiziunea Orange Info

Orange a lansat televiziunea Orange Info

Compania de telecomunicaţii Orange a anunţat, vineri, că lansează Orange Info, o televiziune adresată clienţilor Orange TV atraşi de zona digitală, care vor să fie la curent cu ultimele noutăţi despre produsele şi serviciile companiei, precum şi cu informaţii de interes general.

Noua televiziune poate fi urmărită fără taxe suplimentare de toţi clienţii platformei de satelit Orange TV atât pe televizor, cât şi pe dispozitivele mobile – computer, tabletă şi smartphone.

Prin intermediul a patru emisiuni, clienţii pot afla informaţii practice şi utile din domeniile în care compania Orange este prezentă şi pot descoperi ce beneficii aduc tehnologiile mobile de ultimă generaţie.

În lista de televiziuni ale platformei Orange TV, televiziunea Orange Info se află la poziţia 100. În acest moment, Orange Info este în perioada de testare a semnalului şi poate fi urmărită de toţi clienţii Orange TV.

“Orange TV are deja o bază consistentă de abonaţi care urmăresc programele pe televizoarele de acasă şi pe dispozitivele mobile şi mult mai mulţi clienţi care şi-au descărcat aplicaţia pentru a urmări conţinutul când se află în mişcare, pe smartphone sau tabletă. Prin lansarea canalului Orange Info, le aducem clienţilor informaţii practice, accesibile pe mai multe tipuri de ecrane, pentru a-i ghida în peisajul digital actual şi a-i ajuta să descopere mai uşor beneficiile pe care acesta le aduce”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Platforma Orange TV a fost lansată efectiv pe 11 iunie 2013, televiziunile din oferta sa fiind retransmise prin intermediul companiei de sateliţi SES. Oferta Orange TV consta la momentul lansării în 100 de televiziuni, 40 fiind High Definition, iar dintre acestea 26 în premieră retransmise în România.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>