Pages Navigation Menu

Oprah Winfrey şi Neil Patrick Harris, cei mai fascinanţi oameni din 2014

Oprah Winfrey şi Neil Patrick Harris, cei mai fascinanţi oameni din 2014

Realizatoarea TV Oprah Winfrey, actorul Neil Patrick Harris, prezentatoarea de televiziune Chelsea Handler şi actriţa Scarlett Johansson se regăsesc pe lista celor mai fascinanţi oameni din 2014 întocmită de Barbara Walters, informează contactmusic.com.

“Am fost absolut încântată atunci când directorii de la ABC m-au contactat pentru mă ruga să realizez încă o ediţie a «10 Most Fascinating People». Ştiu că am spus anul trecut că acea ediţie urma să fie ultima, dar pur şi simplu există prea mulţi oameni fascinanţi în lume… şi nu îţi permiţi niciodată să ratezi şansa de a-i intervieva pe Oprah, Neil, Chelsea şi Scarlett”, a explicat Barbara Walters.

În luna mai, jurnalista Barbara Walters, prima femeie din lume care a prezentat un buletin informativ de seară la un post de televiziune, s-a retras din activitate, punând astfel capăt unei cariere prestigioase care s-a întins pe durata a 53 de ani.

Barbara Walters, care a intervievat pe parcursul carierei sale câteva sute de vedete din showbiz şi personalităţi din alte domenii, a devenit, în 1976, prima femeie din lume care a prezentat un buletin informativ de seară la o televiziune.

Cea mai mare audienţă din palmaresul Barbarei Walters rămâne cea înregistrată în 1999, când jurnalista a intervievat-o pe Monica Lewinsky, cu privire la relaţia pe care aceasta a avut-o cu fostul preşedinte al SUA Bill Clinton: 74 de milioane de telespectatori au urmărit acest interviu exclusiv acordat Barbarei Walters.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>