Pages Navigation Menu

Of Fire si Wormwood din Suedia vin la Bucuresti

Of Fire si Wormwood din Suedia vin la Bucuresti

Marti 14 iulie 2015, in Club Question Mark din Bucuresti va avea loc a 50-a editie a Metal Under Moonlight. In concert, OF FIRE, trupa death doom metal si WORMWOOD, atmospheric black n roll din Suedia. Alaturi de ei, va performa trupa bucuresteana de melodic black metal ETERNAL FIRE.

MUM 50 - mic

Of Fire se eticheteaza “death metal greu cu o atitudine nemiloasa”, muzica lor simpla pana la un punct bazandu-se pe riff-urile pieselor pe care le compun. Mai importante decat etichetele gen “tehnici” sau “rapizi” sunt “senzatii” si “energie”, stari pe care Of Fire le vor transmite pentru prima data publicului din Question Mark pe 14 iulie.

Wormwood amesteca o multitudine de genuri: de la ambient la dark, grim si black metal. O simbioza completata cu sonoritati folk din cele mai adanci paduri suedeze si cu o doza incandescenta de rock’n roll. Wormwood se afla pentru a doua oara la Bucuresti, dupa o prestatie excelenta la festivalul November to Dismember 2014. De aceasta data cu un recital mai consistent.

Reformata in 2013, Eternal Fire sustine cu aceasta ocazie concertul de revenire pe scena metal. Formatia abordeaza stilul black metal melodic cu influente symphonic-pagan. In momentul de fata ei pregatesc primul demo cu patru piese reprezentative stilului Eternal Fire.

Intrarea in Question Mark, Calea Victoriei nr. 48-50 -pasaj, se face incepand cu ora 20.00. Pretul biletelor este de 20 lei si se vor vinde la intrare. Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert. Acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

 

Mai multe detalii despre trupe si eveniment, puteti afla mai jos:

OF FIRE (death doom metal/Suedia)

https://www.facebook.com/Offireofficial

http://www.youtube.com/user/OfFireOfficial

http://offire.bandcamp.com/

WORMWOOD (atmospheric black’n roll/Suedia)

www.wormwood-official.com

https://www.facebook.com/WormwoodSWE

https://www.youtube.com/watch?v=z0pw-pIDmSY

ETERNAL FIRE (melodic black metal/Bucuresti)

www.facebook.com/eternalfireblackmetal

www.youtube.com/channel/UCAC5FmsS1QX-sSs909Qyj8g

CLUB QUESTION MARK (Calea Victoriei nr. 48-50 -pasaj-, Bucuresti).

Pagini oficiale ale evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1143562515670015

http://www.letsrock.ro/mum

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>