Pages Navigation Menu

O stea pe Walk of Fame pentru regizorul Peter Jackson

O stea pe Walk of Fame pentru regizorul Peter Jackson

Director Jackson poses for a portrait while promoting his film "The Hobbit: An Unexpected Journey" in New York

Regizorul neozeelandez Peter Jackson va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 8 decembrie, potrivit Mediafax.

Steaua de pe Walk of Fame dedicată regizorului neozeelandez Peter Jackson, în vârstă de 53 de ani, va fi cea de-a 2.538-a distincţie de acest tip acordată unei personalităţi a cinematografiei mondiale.

Peter Jackson, un fan al povestirilor fantastice ale lui J.R.R. Tolkien, a făcut istorie cu trilogia “Stăpânul Inelelor”, devenind primul regizor care a realizat trei filme importante simultan. Anterior a primit critici favorabile pentru lungmetrajul “Heavenly Creatures” (1994), care a obţinut Leul de Argint la Festival de Film de la Veneţia şi o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu.

La ceremonia de dezvelire a plăcii cu numele regizorului faimos pentru filmele din seriile “Stăpânul Inelelor” şi “Hobbitul” vor participa actorii Orlando Bloom, Evangeline Lily şi Andy Serkis.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>