Pages Navigation Menu

O statuie din gheaţă a lui Darth Vader inaugurată la Sapporo

O statuie din gheaţă a lui Darth Vader inaugurată la Sapporo

150205154756-sapporo-star-wars-7-super-169

O statuie a personajului Darth Vader din franciza cinematografică “Războiul stelelor/ Star Wars”, realizată din gheaţă, cu o înălţime de 15 metri, a fost inaugurată de curând în oraşul japonez Sapporo, unde se desfăşoară în această perioadă cea de-a 66-a ediţie a Festivalului Zăpezii.

În total, a fost nevoie de munca depusă de 2.000 de bărbaţi şi de 3.500 de tone de zăpadă pentru finalizarea statuii uriaşe. Aceasta îl reprezintă nu doar pe Darth Vader, ci şi alte elemente definitorii pentru universul francizei “Star Wars”, precum nava spaţială a personajului Darth Vader, navetele de luptă TIE şi faimoasa Death Star (Steaua Morţii).

Această statuie uriaşă inspirată din universul “Star Wars” a fost realizată cu ocazia celei de-a 66-a ediţii a Festivalului Zăpezii din Sapporo, cu acceptul managerilor de la LucasFilm, care au validat realismul navelor spaţiale şi personajelor din gheaţă şi zăpadă. Proiectul a reprezentat o premieră pentru sculpturile în zăpadă, cu atât mai mult cu cât fanii francizei “Războiul stelelor” aşteaptă cu nerăbdare lansarea, peste câteva luni, a unui nou film din această serie cinematografică.

Cea de-a 66-a ediţie a Festivalului Zăpezii de la Sapporo se desfăşoară în perioada 5-11 februarie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>