Pages Navigation Menu

O statuie a maestrului Yoda din “Războiul stelelor” va fi expusă la Madame Tussauds

O statuie a maestrului Yoda din “Războiul stelelor” va fi expusă la Madame Tussauds

starwarswax1

O statuie din ceară a maestrului Yoda, un personaj celebru din universul francizei cinematografice “Războiul stelelor”, va expusă în curând la muzeul Madame Tussauds din Londra, informează bbc.com.

Pentru a realiza o statuie cât mai fidelă a micuţului maestru Jedi, înalt de doar 66 de centimetri, angajaţii de la Madame Tussauds au folosit un tip special de vopsea verde pentru a reda nuanţa specifică a pielii acestui personaj, inserând de asemenea, manual, numeroase fire de păr argintiu pentru a alcătui coafura acestuia.

Maestrul Yoda, un personaj cinematografic înţelept, în vârstă de peste 800 de ani, a fost “jucat” de o păpuşă în filmele din trilogia originală “Star Wars”. Apoi, el a fost creat cu ajutorul programelor de animaţie generată pe computer pentru filmele din următoarea trilogie din această serie SF.

Statuia lui, cu un aer contemplativ, va fi expusă într-un spaţiu care imită mlaştinile din Dagobah – o planetă din universul francizei “Star Wars”.

Noua atracţie turistică de la muzeul Madame Tussauds din Londra va conţine 11 scene inspirate din universul “Star Wars”, inclusiv scena luptei dintre Luke Skywalker şi Darth Vader pe Death Star şi scena în care prinţesa Leia este ţinută captivă în Jabba’s Throne Room.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>