Pages Navigation Menu

O seara de modern death metal in Club La Pirati din Bucuresti!

O seara de modern death metal in Club La Pirati din Bucuresti!

A mai ramas o saptamana pana marti, 23 septembrie 2014, cand vom avea in premiera la Bucuresti doua formatii  din noul val italian modern deathcore!

OVER DEAD IN OVER (modern death metal/Italia) si PROLOGUE OF A NEW GENERATION (djent progressive deathcore/Italia) ajung in premiera la Bucuresti, concertul facand parte din turneul european pe care cele doua formatii il incep in aceasta saptamana.

 Accesul este permis incepand cu orele 20.00, in timp ce biletele, in valoare de 15 lei, pot fi achizitionate la intrarea in Club La Pirati!ODIO mic

OVER DEAD IN OVER (modern death metal/Italia)

https://www.facebook.com/pages/OVER-DEAD-IN-OVER/218077859255

http://www.reverbnation.com/overdeadinover

Desi n-a avut vreodata efectiv o scoala death metal, Italia a propus mereu trupe tinere cu sonoritati extrem de proaspete, iar Over Dead In Over nu este o exceptie! Dupa 10 ani de la infiintare, Over Dead In Over ajunge in premiera in Bucuresti, pe 23 septembrie. Chiar daca n-ai auzit de formatie, daca esti prieten cu albumele Meshuggah sau Machine Head acest concert nu trebuie ratat!

 

PROLOGUE OF A NEW GENERATION (djent progressive  deathcore/Italia)

https://www.facebook.com/pages/Prologue-of-a-New-Generation/157365867650199

https://www.youtube.com/channel/UCnhpG38OH1gLVUYZCySZbUw

Aparuta in urma cu doar doi ani, Prologue Of A New Generation este expresia violentei sonore fata de o societate in decadere si lipsita de orizonturi. Un semnal de alarma impotriva declinului umanitatii, un pas inaintea metalcore-ului / death metalului modern.

 

CLUB LA PIRATI (Str. Popa Soare Nr. 72, sector 2, Bucuresti; Club La Pirati se afla pe drumul Foisorul de Foc – Hala Traian, la intersectia strazilor Popa Soare, Traian si Mecet).

Marti 23 septembrie 2014, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pret bilet: 15 lei (ATENTIE! Accesul limitat la 45 persoane; pentru rezervari se solicita plata in avans, detalii la 0722814991)

Mijloace de transport: tramvai 14 (statia Pache Protopopescu), troleibuze 70 si 90 (statia Traian) si autobuzele 311 si N102 (statia Traian).

 

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

 

Pagina oficiala a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/688051064608334

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>