Pages Navigation Menu

O romanca este antreprenorul anului in Anglia!

O romanca este antreprenorul anului in Anglia!

Cristina Antochi a plecat de la 19 ani din tara. De la „fata in casa” in Sicilia a ajuns, in 7 ani, sa fie premiata de britanici pentru afacerea dezvoltata in regiunea Essex din Marea Britanie, scriu jurnalistii de la Buna Ziua Brasov.

Cristina Antochi, o brasoveanca de 26 de ani, a ajuns in Marea Britanie in 2009, unde a infiintat in oraselul Takeley firma Team 2 Clean. Pentru business-ul dezvoltat in oraselul englez a fost chiar nominalizata la un premiu national de antreprenor.

Despre succesul ei, Cristina a declarat publicatiei britanice Herts & Essex Observer ca nu se astepta sa ajunga atat de repede atat de sus. Cristina vorbeste cinci limbi straine – inclusiv franceza, germana sau italiana – aceasta din urma invatand-o atunci cand, la 19 ani, a plecat cu sotul sau, Anton, pentru a lucra ca au-pair in Sicilia.

Inceputul e intotdeauna greu Cristina a locuit o vreme impreună cu Anton si cu fratele sau, Marius, intr-o singura camera, in Glasgow. Cu totii isi petreceau zilele impartind mii de fluturasi, din usa in usa si supravietuind o vreme cu supa la plic. Nu era tocmai viata pe care Cristina voia sa o traiasca, dar stia ca sacrificiile vor da roade candva.

Citeste mai mult pe Income Magazine

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>