Pages Navigation Menu

O promotie de vis – LOREDANA – REVERIA. Numai prin vandbilete.ro!

O promotie de vis – LOREDANA – REVERIA. Numai prin vandbilete.ro!

SLIDER LOREDANA minus30

Publicul spectator primeste in dar promotii irezistible in aceasta toamna. Asociatia “Grand Show” aniverseaza 5 ani de evenimente de succes in showbiz-ul romanesc printr-o campanie de reduceri si promotii la achizitionarea de bilete la spectacolele pe care le organizeaza in aceasta toamna. Astfel, Asociatia “Grand Show”, organizator al concertului Reveria, sustinut de Loredana, si site-ul vandbilete.ro incep aceasta campanie cu o reducere semnificativa la primul mare show al toamnei – Reveria. Timp de doua saptamani, intre 22 septembrie si 5 octombrie, organizatorii fac un discount de 30% pentru fiecare categorie de bilete la concertul pe care Loredana, Diva absoluta a Romaniei, il va sustine la Sala Palatului, pe 25 octombrie, de la ora 20.00. Dupa aceasta perioada, pretul biletelor va fi cel initial.

Promotia are loc cu o luna inainte de marele eveniment al toamnei, Reveria, cand Loredana va concerta pentru al treilea an consecutiv la Sala Palatului. Productiile din anii trecuti au fost sold-out, Loredana impunand in tara noastra un concept nou de show, de talie internationala.

Discount-ul de 30% se aplica pe fiecare categorie de bilete, pentru fiecare bilet achizitionat exclusiv pe site-urile www.vandbilete.ro si www.eventim.ro. Astfel, preţul unui bilet la categoria VIP va fi de 175 de lei (faţă de 250 de lei); la categoria I de 140 de lei (faţă de 200 de lei); la categoria a II-a de 105 lei (faţă de 150 de lei); la categoria a III-a de 70 de lei (faţă de 100 lei).

Profitati de reducerea de 30% si asigurati-va locul la un concert eveniment! Traieste aievea frumusetea neasemuita a unui show marca Loredana! Proiecteaza-ti cele mai frumoase vise in show-ul unic, al unei artiste totale!  Loredana – Reveria, sambata, 25 octombrie, ora 20.00, Sala Palatului.

Asociatia “Grand Show” si vandbilete.ro vor continua campania de promotii in semn de respect si apreciere pentru toti cei care iubesc si sprijina actul artistic achizitionand bilete la spectacole.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>