Pages Navigation Menu

O mică prințesă s-a născut în Regatul Unit

O mică prințesă s-a născut în Regatul Unit

Soţia prinţului William, Kate Middleton, a născut cel de-al doilea al cuplului, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra.

11196260_889448751096476_4554321318233965689_n

Ducesa Kate Middleton a adus pe lume o fetiță, sâmbătă, la ora locală 08.34. Copilul a avut la naştere greutatea de 3,71 kilograme, conform unui anunţ publicat pe contul de Twitter al Palatului Kensington.

„Alteța sa regală ducesa de Cambridge a născut fără complicații o fetiță la 08.34 a.m. ora locală (07.34 GMT)”, au anunțat responsabili ai Palatul Kensington pe contul de Twitter.

ducesa kate

Atât fetița cât și ducesa de Cambridge se simt foarte bine, iar prințul William a asistat la naștere, potrivit sursei citate.

La câteva minute după anunțarea veștii, pe treptele de la intrarea în aripa Lindo a spitalului Saint Mary și-a făcut apariția crainicul neoficial al casei regale Tony Appleton, îmbrăcat într-un costum istoric și purtând un clopot galben, cu un afiș în mână, anunțându-i pe toți britanicii de nașterea prințesei.

clovn

După naștere, ducesa se va reface la palatul Kensington, apoi toată familia se va muta la reședinta din Norfolk pe care regina i-a făcut-o cadou de nuntă nepotului ei cel mare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>