Pages Navigation Menu

O colecţie vestimentară care a socat publicul, prezentată de Rick Owens la Paris

O colecţie vestimentară care a socat publicul, prezentată de Rick Owens la Paris

wide

Creatorul de modă Rick Owens a şocat publicul prezent, joi, la Săptămâna Modei de la Paris prin prezentarea unei colecţii vestimentare care lasă la vedere organele genitale ale modelelor de sex masculin, potrivit lexpress.fr.

Designerul Rick Owens, cunoscut pentru stilul său minimalist şi pentru creaţiile sale din piele, provoacă adesea scandaluri la Săptămâna Modei de la Paris – care, anul acesta, are loc în perioada 21 – 25 ianuarie -, cu show-urile sale provocatoare.

După ce colecţia sa pentru sezonul primăvară-vară din 2014 a fost o celebrare a metalului, Rick Owens a rămas mai degrabă liniştit, dar doar pentru a lua prin suprindere publicul joi, când şi-a prezentat colecţia toamnă-iarnă 2015.

Toate creaţiile prezentate de Rick Owens joi au drept caracteristică descoperirea zonei inghinale şi, deci, sexul modelelor masculine, care nu purtau lenjerie intimă. Spectacolul a şocat şi a fost în acelaşi timp pe placul marelui public, care şi-a manifestat veselia pe reţelele de socializare. “Să sperăm că iarna viitoare nu va fi foarte friguroasă”, a comentat lexpress.fr.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>