Pages Navigation Menu

Nu vă panicați! Rețeaua FACEBOOK întâmpină probleme

Nu vă panicați! Rețeaua FACEBOOK întâmpină probleme

Utilizatorii rețelei de socializare Facebook au întampinat probleme, luni, după ora 22.00. Nu este prima dată când Facebook este nefuncțional. În urmă cu patru zile, rețeauna nu a putut fi accesată timp de jumătate de oră.

facebook

www.facebook.com

 

Luni, site-ul www.facebook.com a fost inaccesibil de câteva ori, dar după ora 22:00. Acesta a devenit complet nefuncțional, pentru ca aproape o oră mai târziu, Facebook să funcționeze cu întreruperi pentru unii utilizatori.

Căderea majoră de luni a site-ului Facebook este cea cu numărul trei  din ultima lună, potrivit computerblog.ro, însă partea bună este că probleme au fost remediate până în prezent.

În România, aproximativ opt milioane de oameni folosesc rețeauna Facebook, iar la nivel global numărul de utilizatori de apropie de un miliard.

One Comment

  1. Uite ca aflat un text prea bun scris intr-un mod dificil de aflat in netul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, doresc sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, atunci fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu intarzia sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>