Pages Navigation Menu

Noul varf de gama Allview: X2 Soul, cel mai subtire smartphone

Noul varf de gama Allview: X2 Soul, cel mai subtire smartphone

 

Allview, brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numărul 1 în România, lansează astăzi noul său vârf de gamă. Smartphone-ul X2 Soul este un device cu specificaţii de top şi în acelaşi timp un accesoriu stilat şi modern. Grosimea de numai 5,55 mm îl plasează în fruntea clasamentului celor mai subţiri telefoane din lume.

Dimensiunile revoluţionare ale telefonului au fost obţinute prin utilizarea celor mai subţiri componente şi a tehnologiilor de ultimă oră. Noul device este fabricat în proporţie de 98% din metal şi sticlă, fiind acoperit pe ambele părţi de un strat subţire de Corning Gorilla Glass (0,55 mm grosime în partea frontală şi 0,40 mm în partea din spate). Având o grosime de numai 1 mm, display-ul cu care este dotat X2 Soul este recunoscut ca cel mai subţire ecran Amoled de pe piaţă. Cu toate că este un device care redefineşte conceptul „ultra slim”, nu s-a făcut nici un compromis în ceea ce priveşte bateria.  Aceasta ocupă aproape 2/3 din interiorul device-ului, valoarea raportului capacitate/densitate fiind una ridicată. Datorită tehnologiei avansate a componentelor, placa de bază măsoară doar 0,6 mm grosime.

„X2 Soul se adresează utilizatorilor care îşi doresc un smartphone cu design ultra-elegant şi inovator, construit din materiale premium, care în acelaşi timp să ofere performanţă ridicată, autonomie mare a bateriei şi o experienţă excelentă în utilizare. Cele mai puternice componente hardware şi cele mai noi tehnologii au fost înglobate într-un device de numai 5,5 mm grosime, fără a compromite performanţa acestuia” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Caracteristicile performante nu se opresc aici: display-ul Full HD Super Amoledde 5 inch oferă un unghi mare de vizualizare, o luminozitate ridicată şi imagini extrem de clare datorită densităţii ridicate a pixelilor (441 ppi).

Noul smartphone este dotat cu un procesor Octa Core, 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, conectivitate HDSPA, Bluetooth 4.0 şi două camere foto de 13, respectiv 5 MP.

Puternicul procesor Octa Core MediaTek MT6592 pe 28 nm oferă, alături de soluţia grafică Mali 450, performanţe premium în jocuri, un multi-tasking avansat şi o experienţă fluentă de browsing.x2-soul-555mm_article-main-image

 

Citeste mai mult pe Income Magazine

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>