Pages Navigation Menu

Noua senzatie a scenei metal finlandeze, Vuolla, in turneu in Romania

Noua senzatie a scenei metal finlandeze, Vuolla, in turneu in Romania

Noua senzatie a scenei finlandeze de doom metal, trupa Vuolla ajunge in premiera in Romania! Imbinand elemente de melancholic postrock cu death melodic si un iz subtil de progressive, toate inspirate de atmosfera depresiva tipic finlandeza, Vuolla aduce la Sibiu cele mai intunecate sentimente, transpuse intr-un concert in egala masura depresiv, incetosat si cenusiu.

Finlandezii vor fi insotiti de  trupa Empty Dreams din Reghin.

“Dark-gothic metal, pe alocuri progressive, cu insertii instrumentale, dar si combinat cu pasaje atat agresive, cat si cu altele mai placute, frumoase si lejere” se spune despre Empty Dreams in prestigioasa revista maghiara Metal Hammer. Adesea comparata cu Amorphis sau Nightwish, Empty Dreams ajunge in premiera la Sibiu, de aceasta data alaturi de Vuolla, dupa ce in 16 ani de activitate a impartit scena cu nume grele din metalul epic si simfonic, precum Hammerfall, Sabaton, Brainstorm, Ossian sau Nevergreen. O trupa extrem de activa in underground, cu prezente la mai toate festivalurile de profil, Empty Dreams vor bifa prima data si Sibiul, miercuri 10 septembrie, la Club Bohemian Flow.

Concertul va avea loc miercuri, 10 septembrie 2014, in Club Bohemian Flow din Sibiu. Accesul publicului este permis incepand cu ora 20.00. Pretul biletului este de 15 lei iar acestea se vor vinde numai in seara concertului, la intrare. Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. La acest concert va fi prezent si un stand Bestial Records, de unde puteti achizitiona CD-uri, DVD-uri si tricouri.

Evenimentul face parte din primul turneu european al formatiei Vuolla, care mai include inca 3 concerte in Romania:

6 septembrie: Oradea, Club Abyss

7 septembrie: Cluj-Napoca, Club Irish Music Pub

8 septembrie: Bucuresti, Club La Pirati

 

Afis Vuolla Sibiu

Paginile oficiale ale evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1460564990856468

http://www.letsrock.ro/mum

VUOLLA (melancholic postrock doom death metal/Finanda)

https://www.facebook.com/Vuolla

http://www.youtube.com/user/VuollaOfficial

http://vuolla.net/

EMPTY DREAMS (gothic power progressive/Reghin)

https://www.facebook.com/emptydreams

https://soundcloud.com/emptydreams

http://www.youtube.com/user/wwwEMPTYDREAMSnet

http://www.emptydreams.net/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>