Pages Navigation Menu

Note BAC 2014

Note BAC 2014

      Rezultatele examenului de Bacalaureat au fost publicate mai devreme pe edu.ro. Contrar anuntului oficial, absolventii de liceu care au sustinut probele de BAC pot consulta notele pe site chiar din seara aceasta.

note-bac-2014

     Conform notelor afisate, 62 de elevi din tara au luat 10 pe line la examenul de BAC in 2014, jumatate fata de anul trecut.

     La fel ca in fiecare an, mediile la limba romana le depasesc pe cele de la proba obligatorie a profilului (matematica, respectiv istorie), desi atat candidatii de la real, cat si cei de la uman s-au plans de subiectele dificile despre poezia romaneasca.   Astfel, la proba scrisa de Limba si literatura romană, din cei peste 137.000 de absolventi, aproape 79% au obtinut medii peste 5, in timp ce, la proba scrisa de la materia obligatorie (matematica si istorie cumulat), in jur de 78% au promovat. La limba materna, rata depaseste 94%, in timp ce la proba scrisa la materia optionala a profilului peste 80% au luat note mai mari de 5.

     Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat se vor afisa vineri, 11 iulie, dupa finalizarea contestatiilor.

      Click pe harta pentru a vizualiza notele de la BAC 2014.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>