Pages Navigation Menu

Nokia, pe lista de achizitii Huawei

Nokia, pe lista de achizitii Huawei
huawei
Se anunta miscari importante pe piata globala de IT&C. Chinezii de la Huawei sunt interesati de preluarea Nokia pentru a trece pe primul loc la productia de smartphone-uri la nivel mondial, potrivit unei declaratii facute de un director de la Huawei, citat de Financial Times.
“Luam in calcul astfel de achizitii. Poate ca o fuziune ar putea oferi sinergii, dar totul depinde de dispozitia Nokia. Noi suntem deschisi”, a anuntat presedintele diviziei Huawei de produse pentru consumatori, Richard Yu.
Marti seara, la Londra, Huawei a lansat smartphone-ul Ascend P6, cu sistem de operare Android, cel mai subtire smartphone din lume in acest moment, cu o grosime de 6,18 milimetri.
Fara sa fi preluat vreo companie gigant, Huawei este  al treilea mare producator de telefoane inteligente la nivel global. Surse apropiate companiei au indemnat insa la prudenta in declaratii, deoarece nu se discuta nicio tranzactie semnificativa in acest moment.
Afirmatiile lui Richard Yu reflecta insa ambitiile grupului de a ataca pozitiile detinute de Samsung si Apple, liderii pietei smartphone.
Sursa: Financial Times

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>