Pages Navigation Menu

Noi telefoane in Romania

Noi telefoane in Romania

lenovo-lanseaza-3-telefoane-dual-sim-s930-cu-ecran-urias-s650-compact-si-stilat-plus-a859-cu-ecran-de 

Lenovo lanseaza noi telefoane care s-ar putea sa ajunga in Romania in primavara. Sunt trei telefoane dual-sim S650 compact si stilat, S 930 cu ecran urias si A 859 cu ecran de 5’’. Lenovo aduce la CES 2014 telefonul VibeZ si alte trei telefoane. S 650 este un telefon care este destinat celor care lucreaza mult si are un ecran de 4,7 inch.

Smartphone-ul S 650 are 8,7 mm grosime si este un gadget compact. Este prevazut cu carcasa argintie gravata cu laser ca si telefonul VibeZ. Acesta are un display cu unghi mare de vizionare de 4,7 inch si 960 ori 450 pixeli. Sistemul de operare este Android 4.2, camera de 8MP  cu flash in spate, 8GB spatiu de stocare, camera frontala si 2 sloturi SIM si este asistat de aplicatiile Super Gallery si Lenovo Super Camera.

S 650 se poate personaliza cu aplicatiile date de Lenovo Launcher si se poate controla prin gesturi.

S 930 este un telefon pentru cei carora le place sa se joace mult. Acesta are un ecran de 6 inch si camera de 8 MP. Smartphone-ul S 930 este dual-sim si are carcasa argintie cu laser si 8,7 grosime.Acesta  are senzori directionali care ajusteaza sunetul pentru o senzatie mai buna de spatialitate si doua difuzoare cu tehnologie Dolby Digital Plus. Inauntru telefonul are processor MediaTekQuad Core si sistemul Android 4.2. Acesta este dotat cu doua sloturi SIM, camere frontale si camere de 8 MP cu flash in spate. Camerele frontale sunt asistate de aplicatiile Lenovo Super Camera si Super Gallery si spatiu de stocare de 8GB. S930 este prevazut cu control prin gesturi si aplicatia Lenovo Launcher care-I da cele mai noi personalizari.

A859 este un telefon cu un ecran de 5 inch. Are camera de 8 Mp si dualism. Acest smartphone asigura o experienta foarte buna de utilizare si combina mai multe caracteristici. Se gaseste in culorile alb si sau negru si un ecran IPS de 5 inch. Smartphone-ul A 859 are grosimea de 9,2 mm si are Android 4,2. Acesta are un processor MediaTek 6582 si spatiu de stocare de 8GB. Telefonul are o camera de 8MP in fata si una in spate.

Lenovo a introdus in alte tari telefoane proprii, iar in primavara aceasta vrea sa le lanseze si la noi.

Sursa yoda.ro

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lenovo - noi modele de telefoane pentru Romania » USB Promo - [...] Stire preluata de la NewsUp.ro  [...]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>