Pages Navigation Menu

NEMURITORUL, din 21 aprilie, la Palatul Național al Copiilor

NEMURITORUL, din 21 aprilie, la Palatul Național al Copiilor

Radu Beligan, Maia Morgenstern si Marius Bodochi repeta sub bagheta lui Dan Tudor pentru „Nemuritorul”, piesa ce va fi pusa in scena din 21 aprilie, la Palatul National al Copiilor.

 „Nemuritorul”

„Nemuritorul”

Trei mari nume ale teatrului romanesc - Radu Beligan, Maia Morgenstern si Marius Bodochi – repeta intens alaturi de ceilalti colegi de distributie, sub bagheta regizorului Dan Tudor pentru spectacolul „Nemuritorul”, ce va fi pus in scena pentru prima oara la Palatul National al Copiilor pe 21 aprilie.

Piesa de teatru

Intriga acestei savuroase comedii decurge din esecul amoros al unui tanar: Marius, un domn tomnatic cu posibilitați materiale, cumpara, pentru el și viitoarea sa soție, Izabela, o croaziera foarte scumpa in jurul lumii. Dar, pentru ca Izabela il parasește inainte de nunta, iar biletele sunt nominale și nerambursabile, Marius ajunge in situatia inedita de a caut o alta femeie care sa il insoțeasca in aceasta calatorie – cu condiția ca ea sa poarte același nume cu fosta logodnica. Intamplarea face ca peste anunțul lui sa dea Felix, un cercetator varstnic, plictisit de lungul sa mariaj, cu Izabela, o casnica amatoare de telenovele.

Tentat de posibilitatea de a ramane cateva luni singur, Felix reușește, prin cateva manevre marșave, sa-și convinga soția sa plece in calatorie cu necunoscutul care, la randul lui, crede ca va fi insoțit de o femeie tanara și atragatoare. Ceea ce Felix nu are cum sa știe, insa, este ca Marius, deprimat de insuccesele lui amoroase, nu este complet dezinteresat, ci intențioaneaza sa se sinucida impreuna cu noua lui partenera de voiaj, cu sau fara acordul acesteia. De aici decurg o serie de intamplari si situatii pline de haz si neprevazut.

Distributia

Radu Beligan

Maia Morgenstern

Marius Bodochi

Ana Maria Lazar

Raluca Straia

Ramona Olteanu

Adriana Gulutanu

Regia spectacolului este semnata de Dan Tudor.

Biletele sunt deja disponibile la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe  startickets.ro, bilete.ro, si blt.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>