Pages Navigation Menu

Naționala feminină de handbal a României, victorie în fața Spaniei

Naționala feminină de handbal a României, victorie în fața Spaniei

Tricolorele păstrează șanse de calificare în sferturile de finală după succesul pe care l-au avut, vineri, în fața jucătoarelor din Spaniei.

Sursă foto: http://www.digi24.ro

Sursă foto: http://www.digi24.ro

Naționala feminină de handbal a României a învins formația Spaniei cu scorul de 24-21 (13-11), vineri, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro și păstrează șanse de calificare în sferturile de finală.

Tricolorele sunt la a doua victorie și mai au nevoie de măcar un egal în fața Norvegiei, campioana europeană, mondială și olimpică, în ultimul joc, pentru a continua competiția, potrivit Agerpres.

Duminică, în ultima etapă, România se va duela cu campioana olimpică en-titre, Norvegia (22:40).

Primele patru clasate în fiecare din cele două grupe se vor califica în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice, unde se va juca încrucişat şi eliminatoriu pentru semifinale.

Echipa de handbal feminin a României a participat doar de trei ori la Jocurile Olimpice: prima dată la ediţia din 1976, când a obţinut şi cea mai bună clasare – locul 4, iar apoi la ediţiile din 2000 şi 2008, când a încheiat pe aceeaşi poziţie, 7, conform digi24.ro.

Citește și:

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>