Pages Navigation Menu

Nadal- imperial la US Open

Nadal- imperial la US Open

Spaniolul Rafael Nadal a castigat turneul de la US Open , in fata liderului mondial, Novak Djokovic, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-4, 6-1. Este a doua oara cand Nadal triumfa la New York si este cel de-al 13 titlu de Grand Slam pe care si-l trece in palmares.
Sarbul nu s-a regasit in primul set si si-a cedat serviciul in doua randuri. In mansa secunda, Nadal reuseste sa revina de la 4-2, dar Djokovic face break si il inchide cu scorul de 6-3. Rafa castiga setul trei dupa ce fusese condus cu 3-1 si se detaseaza decisiv in cel de-al patrulea 6-1.
Rafael Nadal a jucat impecabil si a fost cuprins de emotii la sfarsitul pasionantei finale :’’ Acest sezon a fost probabil cel mai emotional din intreaga mea cariera.Cand joci un meci impotriva liderului mondial, Novak, probabil unul dintre cei mai mari jucatori din istorie, trebuie sa fii impecabil pentru a castiga. Acest trofeu inseamna mult pentru mine’’.
Sarbul nu a afisat cel mai bun joc al sau, el facand peste 50 de greseli nefortate si nevalorificand numeroase sanse de break. Insa, Djokovic, a promis ca se va intoarce anul viitor si va castiga trofeul : ‘’ Vreau sa-l felicit pe Rafa, a fost grozav anul acesta. A meritat sa castige. E dezamagitoare infrangerea de azi, dar voi reveni la anul si voi cuceri titlul’’.
Sursa foto : Foxnews.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>