Pages Navigation Menu

Myrath, în concert de Ziua Națională

Myrath, în concert de Ziua Națională

În prima zi a lunii decembri, Myrath va oferi un super show în clubul Quantic. Cu ocazia lansării celui de-al cincilea album, trupa de origine franco-tunisiană își va încânta fanii români cu cele mai noi compoziții muzicale.

Myrath, în concert de Ziua Națională

Myrath, în concert de Ziua Națională

Formația de origine franco-tunisiană își șteaptă fanii la primul ei concert în calitate de cap de afiș din România, cu o ampla producție și prezentată în premieră la Bucuresti.  Myrath se află într-un turneu de promovare al celui de-al cincilea album de studio, “Legacy”, lansat anul acesta și despre care criticii muzicali au avut numai vorbe de laudă.

“În ansamblu, Legacy este un album care setează un standard foarte înalt pentru viitoarele lansări ale trupei. Este fin, bine scris, plăcut de ascultat și ornamentat cu prestații uimitoare. Rating: Foarte bun” , declară Angry Metal Guy.

“Myrath s-au maturizat în procesul de compoziție și au devenit o trupă mult mai versatilă. Ca multe alte formații de prog dinaintea lor, băieții au dezvoltat o abordare care se potrivește muzicii lor ca o mânușă. Nemaifiind limitați de rigorile prog-ului pur, trupa a reușit să își dezvaluie potențialul maximum grație acestui album, Legacy” , scrie Metal storm.

După prestația oferită în deschiderea show-ului Megadeth, dar și în deschiderea celor de la HIM de anul trecut, Myrath au câștigat din ce în ce mai multă simpatie în rândul amatorilor de muzică metal.

Grație stilului unic, o combinație interesantă între progressive metal și elemente orientale, Myrath a devenit în scurt timp, una dintre cele mai respectate trupe din arealul prog-power metal.

Despre trupă

Au început prin a interpreta cover-uri după trupe death metal, iar mai apoi s-au axat pe cover-uri după Symphony X. În 2005, au lansat primul material discografic propriu și după numai un an au avut șansa de a cânta în fața a 7000 de oameni în deschiderea show-ului lui Robert Plant.

De atunci și până în prezent, Myrath au cântat pe aceeași scenă cu artiști precum Dream Theater, Tarja, WASP sau Orphaned Land, și și-au răspândit muzica în întreaga lume: din Emiratele Arabe până în Statele Unite, din Franța, în India și până în Maroc.

Despre bilete

Biletele pentru concertul Myrath din decembrie se pot cumpăra la prețul promoțional de 40 de lei până la data de 19 august. După această dată, biletele vor costa 60 de lei, iar în ziua evenimentului – 75 de lei.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro.

Citește și:

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>