Pages Navigation Menu

My Fair Lady, musical în premieră la Grand Cinema & More

My Fair Lady, musical în premieră la Grand Cinema & More

Cu ocazia celebrării a 5 ani de activitate, Grand Cinema & More aduce pe scena cinematografului spectacolul-eveniment My Fair Lady, în regia lui Răzvan Ioan Dincă și cu premiera în data de 26 mai 2016, în sala Epika.

My Fair Lady

My Fair Lady

Urmând viziunea artistica a regizorului, peste 200 de oameni, dintre care peste 70 de cântăreți, actori și dansatori și 27 de instrumentiști vor pune în scenă un spectacol muzical complex.

Pentru a readuce la viață unul dintre cele mai apreciate musicaluri din toate timpurile, echipa de producție a colaborat cu o echipă internațională de creație, din care fac parte scenograful Maruti Evans, cunoscut pentru câștigarea Drama Desk Sam Norkin Award în 2013 și contribuția sa în spectacole precum ”Maestrul și Margareta” și ”Alice vs. Wonderland”, dar și designerul de costume Oana Botez, câștigătoare a Barrymore Awards pentru Excelență în Teatru și Drammy Award. Pentru desăvârșirea unui spectacol complet, aceștia vor lucra alături de dirijorul Daniel Jinga, coregraful Violeta Dincă și unul dintre cei mai buni designeri de lumini din România, Daniel Klinger.

„O dată cu redefinirea cinematografului ca spațiu alternativ, publicul nostru s-a extins către consumatorul de artă de calitate, sub toate formele sale. <<My Fair Lady>> este întocmai tipul de eveniment pe care ne dorim să-l aducem în sălile noastre și care poate răspunde așteptărilor iubitorilor de teatru, muzică, dans și film deopotrivă. Sperăm ca, prin producția pe care o punem în scenă la Grand Cinema & More, să reușim să aducem acest spectacol la fel de aproape de publicul nostru pe cât a reușit să fie premiera din 1956 de spectatorii vremii și să confirmăm titulatura de <<musical perfect>>”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

Distribuția spectacolului este formată din: Irina Baianț / Ana Maria Georgescu – Eliza Doolittle, Ernest Fazekas / Richard Balint – Henry Higgins, Adrian Nour / Cătălin Neamțu – Colonel Hugh Pickering, Florin Budnaru / Filip Ristovski – Freddy Eynsford-Hill, Ionuț Burlan – Mr. Doolittle, Oana Rusu / Diana Alexandra Vladu – Mrs. Pearce, Aura Călărașu – Mrs. Higgins, Ovidiu Usvat – Zoltan Karpathy, Claudia Susanu – Ms. Doolittle și copilul Sophia Maria Crudu. Corul și orchestra vor fi conduse de dirijorul Daniel Jinga.

Primele reprezentații ale musicalului ,,My Fair Lady” vor avea loc joi, 26 mai 2016, ora 20.00, vineri, 27 mai 2016, ora 20.00, sâmbătă, 28 mai 2016, orele 15.00 și 20.30 și duminică, 29 mai 2016, orele 15.00 și 20.30, la Grand Cinema & More din cadrul Băneasa Shopping City.

Bilete

Biletele se pot achiziționa de la casele de bilete Grand Cinema & More precum și online accesând www.grandentertainment.ro

Partenerii acestei producții sunt: EGO Men’s Fashion Concept, Geta Voinea Hair and Beauty Salon, MAC Cosmetics, Tezyo, Floria in Stradă, bijuteria Teilor şi Eve Fashion.

Parteneri media: Adevarul, Luxury, Yorick.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>