Pages Navigation Menu

Muzicianul Lou Reed a murit. Legenda Lou Reed continua

Muzicianul Lou Reed a murit. Legenda Lou Reed continua

lou-reed

Lou Reed, chitaristul si vocalul legendarei trupe Velvet Underground a murit duminica in Long Island, la varsta de 71 de ani, cauza decesului inca nefiind anuntata.
Cu cateva ore inainte de anuntarea decesului sau de catre siteul RollingStones.com pe conturile sale de Facebook si Twitter a fost publicat un ultim mesaj intitulat “The Door”, o poza a unui afis al artistului lipit pe intrarea unei cladiri.
In primavara acestui an Reed a fost supus unui transplant de ficat. Sotia lui declara atunci pentru The Times:” Nu cred ca se va recupera complet, dar isi va relua activitatile in cateva luni.” In ultimii ani starea de sanatate a legendei rock se agravase din cauza abuzului de alcool si a consumului de droguri.
Lewis Allan “Lou” Reed s-a nascut in Brooklyin in 1942. La sfarsitul anilor ’60 a imbinat stilurile glam, punk si rock a facut din Velvet Underground o trupa iconica pe scena muzicii rock.

sursa: www.Rollingstones.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>