Pages Navigation Menu

„Mumia”, filmul cu cele mai mari încasări din cariera lui Tom Cruise

„Mumia”, filmul cu cele mai mari încasări din cariera lui Tom Cruise

De la debutul lui Tom Cruise, actor în vârstă de 54 de ani,  „The Mummy/Mumia“ a devenit filmul care a produs cele mai mari încasări.

 

„The Mummy/Mumia”, cu Tom Cruise în rol principal, film ales de Universal să dea startul unei francize ce va readuce pe marele ecrane monştri clasici din filmele studioului, s-a lansat cu 32,2 milioane de dolari încasări, la un buget de producţie de 125 milioane de dolari.

Pelicula a strâns în China 52,2 milioane din vânzarea biletelor şi a oferit un record carierei lui Tom Cruise. Pe plan internaţional, însă, producţia „The Mummy/Mumia”, în regia lui Alex Kurtzman, a ajuns la 142 milioane de dolari.

Din distribuția filmului „The Mummy/Mumia”, alături de Tom Cruise,  mai fac parte Annabelle Wallis (King Arthur, Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson), dar şi pe Russel Crowe, laureat cu Oscar.

„The Mummy/Mumia”, cu Tom Cruise

„The Mummy/Mumia”, cu Tom Cruise

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>