Pages Navigation Menu

Mos Niculae si ghetuta fermecata, la Gradinita Miruna

Mos Niculae si ghetuta fermecata, la Gradinita Miruna

Afis_Mos_Nicolae_Gradinita_Miruna

Spectacol de teatru și atelier de creativitate pentru copiii cu vârsta de 1-6 ani 

Se apropie cu pași repezi noaptea când toți copiii își vor lustrui ghetuțele și îl vor așteapta pe Moș Nicolae. V-ați întrebat vreodată care este adevărata legendă a acestui eveniment? Ei bine, cu ajutorul Ioanei Ginghină și MiniArtShow, veți afla o poveste cu totul și cu totul specială, ce preîntâmpină sărbătorile minunate.      

“Moș Nicolae și ghetuța fermecată” este numele evenimentului programat în data de 1 decembrie, ora 11.00, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani, la Grădinița Miruna. Cei mici și părinții lor vor descoperi, în cadrul unui spectacol interactiv, de teatru, adevărata poveste a lui Moș Nicolae. În plus, la finalul, reprezentației, ajutați de adulți, copiii vor confecționa o pereche de ghetuțe în dimensiuni reale, numai bune de umplut cu surprize pentru noaptea de 5 decembrie.

Nu stați pe gânduri, veniți la Grădinița Miruna, să vă pregătiți pentru sărbătorile de iarnă într-un mod distractiv și educativ! În plus, toți cei care își serbează, cu această ocazie, onomastica (Nicolae sau Nicoleta), au intrare gratuită. Toți copiii vor primi cadouri surpriză.

Taxa de participare se va plăti la începutul evenimentului şi este de 50 de lei/copil+părinte, iar înscrierea se face pe bază de e-mail la adresa atelier@asociatiamiruna.ro. E-mailul trebuie să conţină: numele, prenumele şi datele de contact ale părintelui, numele şi vârsta copilului. Înscrierea se face în ordinea solicitărilor, în limita a 25 de copii. Evenimentul se adresează tuturor copiilor, indiferent dacă sunt sau nu înscriși la instituția preșcolară.

Grădiniţa Miruna se află localizată în apropiere de centrul Bucureştiului, la doar 5 min. de Piaţa Unirii sau Piaţa Universităţii, sectorul 2, str. Traian nr. 160, în incinta şcolii nr. 85. Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul www.asociatiamiruna.ro sau de pe pagina Facebook/GradinitaMiruna.

Parteneri media : Grădinițe.com GrădinițeBucurești.ro, CalendarEvenimente, NewsUP, melc-codobelc.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>