Pages Navigation Menu

Moonlight Breakfast, in deschidere la Selah Sue

Moonlight Breakfast, in deschidere la Selah Sue

selah-sue-

Phoenix Entertainment a anunţat în urmă cu câteva zile desfăşurarea unui eveniment cu totul şi cu totul special: concertul artistei Selah Sue la Arenele Romane pe 22 septembrie. Acum organizatorii au pregătit o nouă surpriză. Înaintea intrării pe scenă a cântăreţei belgiene, publicul se va putea delecta cu muzica celor de la Moonlight Breakfast care vor oferi o prestaţie formidabilă ca de fiecare dată.

Moonlight Breakfast este considerată de către mulţi drept una dintre formaţiile etalon care ne poate reprezenta cu succes peste hotare. De fapt, Moonlight Breakfast chiar au parte de o largă apreciere în afara ţării: au susţinut concerte în cadrul mai multor festivaluri din Europa, iar piesele lor se bucură de difuzări aclamate la posturile de radio. Superfly din Viena a oferit ascultătorilor piesele “Play”, “Silent Disco” şi “No more”, iar albumul „Shout” a fost inclus în topul celor mai bune materiale lansate în 2012. Mai mult decât atât, piesa „No more” s-a regăsit pe o compilaţie austriacă alături de nume precum Amy Winehouse, Angie Stone, Marvin Gaye şi nu numai.

Moonlight Breakfast se evidenţiază prin stilul „retroelectro” , un mixt de jazz, dance, electro, soul şi multe alte condimente muzicale prin care reuşesc să creeze o armonie între sound-ul clarinetului specific anilor ’40, al sintetizatoarelor anilor ’80 şi cel al producţiei contemporane de calitate.

După recitalul celor de la Moonlight Breakfast va urma Selah Sue care va dovedi încă o dată că muzica adevărată nu se ascultă online sau în maşină, ci se trăieşte pe scenă şi în faţa sa. Cu stilul său inconfudabil, cu modul în care îmbie armonios genuri muzicale distincte precum soul, jazz, funk, reggae, Selah Sue va oferi un spectacol plin de candoare şi energie.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 80 de lei în primele două săptămâni de la punerea în vânzare (22.07-5.08), 90 de lei în perioada 06.08-31.08, 100 de lei în perioada 01.09-21.09 şi 110 lei în ziua concertului prin reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>