Pages Navigation Menu

Monumente din RUSIA vandalizate in steagul Ucrainei

Monumente din RUSIA vandalizate in steagul Ucrainei

Doua monumente din Rusia au fost pictate in culorile steagului ucrainean de catre mai multi artisti graffiti.

monument

Vineri dimineata, doua monumente din Novosibirsk, Federatia Rusa au fost “vandalizate” de artistii graffiti, care le-au pictat in culorile albastru si galben, alegand sa scrie pe ele si AZOV, numele unui batalion ucrainean ce lupta impotriva separatistilor din estul Ucrainei, informeaza newsweek.com.

Nu este pentru prima oara cand autoritatile rusesti se confrunta cu astfel de situatii. La inceputul anului, bustul lui Lenin a fost acoperit de artistii de arta urbana cu mai multe svastici, un simbol antic, care a fost folosit de unul dintre cei mai detestati oameni de pe Pamant, Adolf Hitler, fiind, de asemenea, corelat cu uciderea a milioane de oameni intr-unul din cele mai mari războaie de pe planeta.

In luna august, un zgarie-nori, unul dintre simbolurile Moscovei, a fost pictat in culorile specifice drapelului ucraineai, dupa care vandalizatorii au arborat pe el steagul Ucrainei.

In Bulgaria, celebrul monument al Armatei Sovietice a fost vandalizat de mai multe ori, artistii pictand pe el, in 2011, personaje ca Superman, Ronald MacDonald sau pe Mos Craciun. Anul acesta, monumentul a fost vopsit in culoarea rosie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>