Pages Navigation Menu

Monfils castiga primul sau trofeu din ultimii 2 ani

Monfils castiga primul sau trofeu din ultimii 2 ani

669964-gaelMonfilsAFP-1392060291-236-640x480

Francezul Gael Monfils a castigat turnelul de la Montpellier cu scorul de 6-4, 6-4, in fata lui Richard Gasquet. Este primul trofeu cucerit din ultimii doi ani si cel de-al cincilea titlu ATP din cariera lui Monfils.
Numarul 30 mondial a dominat clar partida, mai ales prin serviciul care a fost impecabil pe toata durata meciului. Monfils a servit 9 asi si nu i-a oferit adversarului sau nici o sansa de break.
‘’ Am avut ceva probleme cu spatele la inceputul saptamanii si nu stiam daca voi putea juca, astfel incat sa castig tofeul este incredibil. Mi-am ridicat nivelul de joc de la meci la meci si sunt foarte mandru de felul in care am jucat astazi.’’ a declarat el la finalul partidei.
Dupa o lunga serie de accidentari, in ultimii doi ani, francezul pare sa revina la forma buna de joc care l-a consacrat si are un raport de 12 victorii si numai 2 infrangeri. Singurul care a reusit sa-l surclaseze este Rafael Nadal, actualul numar unu mondial.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>