Pages Navigation Menu

Modele prototip de iPhone 6, cu ecran de safir, deja ansamblate

Modele prototip de iPhone 6, cu ecran de safir, deja ansamblate

sapphire-screen2

Fanii Apple, dar si amatorii de gadgeturi, asteapta emotionati lansarea noului produs marca Apple, iPhone 6.

Nerabdarea acestora este sustinuta de publicatiile americane ce au vehiculat faptul ca iPhone 6 va fi lansat, cel mai sigur, in toamna acestui an.

In plus, conform publicatiilor respective, anul 2014 va fi marcat de schimbari in ceea ce priveste Apple: in primul rand, se vor lansa inca doua telefoane, de dimensiuni mai mari comparativ cu  iPhone-ul 5S, iar in al doilea rand, ecranul Gorilla Glass va fi schimbat cu un ecran de safir.

O astfel de publicatie, Geeky-Gadgets,  a scris ca zvonurile privind utilizarea safirului pentru realizarea ecranului sunt din ce in ce mai credibile, dat fiind faptul ca Foxconn, firma partenera Apple de ansamblare a telefoanelor, a inceput deja sa ansambleze primele 100 de modele cu ecran de safir.

Nu este prima data cand Apple alege sa creeze ecran de safir, dar pana acum a ramas la ecranul Gorilla Glass pentru ca un safirul nu era fezabil. Totusi, datorita avansarii tehnologiei, se pare ca in cele din urma cei de la Apple au gasit o solutie pentru a crea un ecran de safir. Momentan, safirul a fost folosit pentru realizarea camerei din fata si pentru realizarea senzorului Touch ID, in cazul iPhone-ului 5S.

 

Surse:

http://www.yoda.ro/smartphones/primele-100-de-modele-de-iphone-6-cu-ecran-din-safir-ar-fi-fost-deja-asamblate.html

http://www.geeky-gadgets.com/category/apple/

Sursa foto : www.digitaltrends.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>