Pages Navigation Menu

Mituri despre sushi

Mituri despre sushi

CMS Photography/Chad Spencer

1. Sushi este peste crud
Nimic nu poate fi mai fals. Pestele crud este doar un element al sushi-ului, iar unele dintre preparate nici nu au acest tip de proteina in compozitie, fiind total vegetariene. Variatia cu peste crud se numeste de fapt sashimi, celelalte fiind compuse, de obicei, din orez, foi de alge uscate si proteina, fie ea ton, somon sau tipar.

2. Sushi trebuie intotdeauna acompaniat de sake
Desi obiceiul de a bea sake cu fiecare preparat castiga teren, traditional, sushi-ul se bea cu bere. De aceea, in restaurantele specifice intai se servesc aperitive si salate, tocmai pentru ca cei de la masa sa poata bea putin sake.
5261533f0ca42.image

3. Intotdeauna trebuie sa adaugi wasabi
Wasabi este un ingredient cu o aroma foarte puternica, care poate eclipsa toate celelalte preparate. Unii chefi japonezi considera gestul de a adauga mai mult wasabi ca fiind o insulta, deoarece ei au pus deja cantitatea necesara in timpul prepararii.

 

Sursa: http://www.foodstory.ro/

Sursa foto: http://sushihouse.md/

http://newjerseyhills.com/

http://15pictures.com/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>