Pages Navigation Menu

Ministrii europeni de Interne se reunesc pe 14 septembrie pentru a discuta criza refugiatilor

Ministrii europeni de Interne se reunesc pe 14 septembrie pentru a discuta criza refugiatilor

Ministrii de Interne din Uniunea Europeana se vor reuni de urgenta la 14 septembrie la Bruxelles, in contextul incercarii Uniunii Europene de a gasi solutii in fata agravarii crizei imigrantilor.

Migrants Mediterranean

“Pentru a evalua situatia de pe teren si actiunile politice in desfasurare si pentru a discuta despre noi initiative de consolidare a raspunsului UE, ministrul luxemburghez pentru imigratie si azil, Jean Asselborn, a decis organizarea unui Consiliu JAI (Justitie si Afaceri Interne – n.red.) extraordinar”, a precizat Luxemburgul, ce asigura presedintia rotativa a UE.

“Fenomenul migratiei in afara si in interiorul Uniunii Europene a luat recent proportii nemaiintalnite”, a mai mentionat presedintia luxemburgheza a UE.

Discutiile se vor concentra pe procedurile de expulzare a imigrantilor daca solicitarea lor de azil este respinsa, pe cooperarea cu tari terte si pe masuri de prevenire a traficului cu imigranti, se mai mentioneaza in comunicat.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>