Pages Navigation Menu

Mindblower.ro anunta cadouri iesite din minti pentru Halloween!

Mindblower.ro anunta cadouri iesite din minti pentru Halloween!

Mindblower.ro, situl cu cele mai tari cadouri anunta lansarea colectiei de cadouri dedicate Halloween!

Daca pana azi erai fan al cadourilor Mindblower.ro, stai sa vezi acum! Vedete ale noii sectiuni de pe site special dedicate celei mai infricosatoare sarbatori sunt tricourile care prind viata! Achizitioneaza tricourile zombi, pisicuta, tricoul inimos, tricoul clovn sau tricoul profesorului si fii sufletul petrecerii!

Tricouri-cu-ochi-miscatori-zombi

Indiferent daca esti fanul seriilor horror, in care mortii impanzesc strazile sau te amuza clipurile in care prankeri celebri alearga trecatorii pe care ii intalnesc,  acest tricou-accesoriu este croit pentru tine. Descarca pe telefon aplicatia gratuita, fixeaza telefonul in buzunarul special creat pe partea interioara a tricoului, porneste aplicatia si asuma-ti rolul de suflet al petrecerii. Cine poate trece cu vederea un zombi care toata noaptea arunca priviri terifiante in stanga si-n dreapta?

Mai multe detalii despre tricourile vii in filmul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=9JYV3dGWLnw&feature=youtu.be

Nu uita de props-urile infricosatoare, 20 de paianjeni, lilieci si ochi de vrajitoare.

Propsuri-Halloween-2

Sau de mustatile stufoase cu care iti vei pacali prietenii. Sau de palaria cu idei si sortul macelarului neinfricat. Sau de paharul craniu, de cuburile de gheata in forma creier sau cele inspirate de Strigatul lui Edvard Munch.

Afla mai multe despre produsele de Halloween Mindblower.ro si sperie-ti prietenii!

http://mindblower.ro/categorie-produs/halloween

 

 

One Comment

  1. Foarte tare!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>