Pages Navigation Menu

Milano, un oras cu stil

Milano, un oras cu stil

item0.rendition.slideshowVertical.milan-fashion-week-street-style-01

Bine ati venit in Milano! Milano este fara indoiala capitala modei italiene. Totusi, acest oras este considerat unul dintre cele mai importante centre ale modei din lume. Metropola concureaza serios cu Paris, New York sau Londra in ceea ce priveste capitala mondiala a modei.

Stilul femeilor din Milano este cu siguranta unul inconfundabil. Se caracterizeaza prin: eleganta, imaginatie, calitate si confort. Italiencele deobicei prefera sa poarte haine cat mai rafinate. De asemenea este bine cunoscut faptul ca investesc oricat doar pentru a avea haine de calitate.

Renumitul designer italian Giorgio Armani remarca ca: “esenta stilului este o forma simpla de a spune ceva complex”. Italiencele prefera: jeansi skinny, pantaloni mulati pe corp, jachete scurte din piele. Bineinteles ca din garderoba lor nu pot lipsi gentile marca Gucci, Armani sau Prada si ochelarii supradimensionati.

Milan-Fashion-Week-Street-Style

                Cunoaste-ti propriul corp este o prima regula pe care se bazeaza stilul italian. Femeile din Italia isi cunosc foarte bine propriul trup. De aceea si atunci cand se imbraca incearca sa scoata in evidenta doar partile bune nu si cele negative. De exemplu daca umerii sunt lati se evita bluzele cu aplicatii in partea de sus.

936578l-581x0-w-0fce73d9

milan-women-07

                A doua regula din stilul italian este optarea pentru culori neutre. Italience adora sa poarte culorile: negru, maro, alb si albastru. Culorile se opteaza in functie de sezonul in care ne aflam. Iarna se poarta foarte mult negru. Culoarea sezonului estival este albastru.

130222_fw13_mil_0364_20130225_1964094043

Se poarta doar materiale de calitate. Italiencele considera ca toate hainele trebuie sa fie croite din materiale de calitate pentru a rezista mai mult. Bineinteles ca opteaza pentru haine ce au un pret destul de piperat. Totusi ele considera ca au facut o invesitie. In opinia lor este mai bine sa cumperi o haina mai scumpa dar de calitate, decat ceva ieftin care se poate strica dupa cateva purtari.

408892l-581x0-w-c0ad8f2e

Sursa: one.com

papermag.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>