Pages Navigation Menu

Mikaela Shiffrin regina slalomului la Levi

Mikaela Shiffrin regina slalomului la Levi

Finland Alpine Ski WC .JPEG-09be8

Mikaela Shiffrin, 18 ani, a facut senzatie pe partia de la Levi, Finlanda. Este o stea in devenire! Multi specialisti au afirmat ca ar putea sa calce usor pe urmele compatrioatei Lindsey Vonn.

In weekend-ul acesta, tanara schioare a mai aratat inca o data de ce este in stare. A castigat detasat prima proba de slalom al sezonului 2013/2014. Timpul obtinut la sfarsitul mansei secunde a fost de 1:55,07. Pe locul II s-a aflat Maria Hofl-Riesch (Germania) cu 1:56, 13. Detinatoarea Marelui Glob de Cristal in sezonul precedent, Tina Maze (Slovenia) a obtinut medalia de bronz cu timpul 1:56,68.

In top 10 s-a calificat: Marie-Michele Gagnon (Canada) pe locul 5, Frida Hansdotter (Suedia) pe locul 8 si Denise Feierabend (Elvetia) pe locul 10.

La prima proba de slalom, au luat startul 77 de concurente din 23 de tari.Nu au reusit sa termine prima mansa Marlies Schield si Michaela Kirchgasser, ambele din Austria. Finlandeza Tanja Poutianien a abandonat cursa desfasurata in tara natala.

Urmatoarea proba va fi cea de slalom (baieti), care se va desfasura tot la Levi. Acolo batalia se va da intre Marcel Hirscher (Austria) si Felix Neureuther (Germania). Va fi o lupta austriaco-germana. Cine va castiga? Austria sau Germania? Sau vom avea parte de o surpriza din partea croatului Ivica Kostelic sau a suedezului Andre Myhrer? Asteptam sa vedem cine va iesi de data aceasta invingator.

 

Sursa: eurosport

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>