Pages Navigation Menu

MIHAI MARGINEANU si ”HAIMANALELE” se intorc la cinema

MIHAI MARGINEANU si ”HAIMANALELE”  se intorc la cinema

Fie ca ii asculti muzica acasa sau in sala de spectacol, fie ca il zaresti ocazional in anumite emisiuni de televiziune povestind cu talc tot soiul de intamplari amuzante imbinate cu chestiuni serioase despre profesia si pasiunile sale, sau te distrezi teribil in timp ce urmaresti un nou episod din serialul  tv al momentului, MIHAI MARGINEANU este fara doar si poate un artist care incanta privirile si sufletele romanilor indiferent de varsta.

MihaiMargineanu_LaCinema_OCT

Dupa succesul concertului ”Haimanalele la cinema”, sustinut in luna iunie cu casa inchisa la cinematograful Patria din capitala, Mihai Margineanu alaturi de colegii sai de trupa revin in atentia  fanilor cu un ”nou episod muzical”, respectand promisiunea de a  continua, in cel mai firesc mod, petrecerea incendiara de care s-au bucurat in urma cu cateva luni.

Asadar, show-ul va continua si pe 15 octombrie, cand ”haimanalele” se vor intoarce  la Cinematograful Patria cu o noua repriza de muzica live.

In acompaniamentul simpaticilor sai instrumentisti, Mihai Margineanu va incalzi atmosfera cu melodii celebre precum ”Paraschivo”, ”Melci, scoici, raci, craci” sau ”M-am dus sa tai un copac” si ii va inveseli pe cei prezenti cu povestiri amuzante dar si cu refrenele arhicunoscute ale pieselor: ”Ma iubeste femeile”,”Gore Din Chitila”, ”Foaie Verde, Foaie Fraga”, ” Jana Era Croitoreasa” sau ”Aviatia da senzatia”.

Cu toate aceste amestecuri de muzica folk, lautareasca, folclorica, latino sau chiar si rock, Mihai Margineanu garanteaza un show pe care spectatorii nu-l vor putea uita niciodata.

Biletele pentru concertul lui Mihai Margineanu din data de 15 octombrie au fost puse in vanzare si sunt disponibile prin Vreau Bilet la: stand-ul din Unirea Shopping Center etj.2, casa de bilete a cinematografului Patria, libraria Eminescu si online prin www.vreaubilet.ro . Preturile acestora sunt de 69 lei pentru locurile de la balcon si 79 de lei pentru cele de la parter si loje.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>