Pages Navigation Menu

Metalul se intoarce in Romania! MACHINE HEAD, in spectacol extraordinar la Arenele Romane

Metalul se intoarce in Romania! MACHINE HEAD, in spectacol extraordinar la Arenele Romane

Formatia americana MACHINE HEAD se intoarce in Romania pentru un spectacol special care face parte din turneul de promovare al discului „BLOODSTONE & DIAMONDS”, lansat in 2014.

concert

„AN EVENING WITH MACHINE HEAD” este denumirea spectacolului special pe care iubitorii de metal si fanii trupei MACHINE HEAD il vor putea urmari in data de 23 septembrie 2015, la Arenele Romane. Timp de doua ore, americanii vor prezenta publicului un setlist vast, despre care spun ca este unic si fanii nu vor mai avea ocazia sa intalneasca.

Machine Head a fost intemeiata in Oakland, California in 1991 de catre ROBB FLYNN (VOCE/CHITARA) SI ADAM DUCE (BAS).  Inca de la primul album, “Burn My Eyes”, formatia a strans o baza solida de fani si s-a remarcat ca un adevarat stalp al miscarii groove/thrash metal.

Trupa este una dintre cele mai iubite din lume si se trage dintr-o traditie bogata, care a dat nastere unor grupuri ca Metallica, Exodus, Slayer, Testament, Pantera sau Exhorder. In total, Machine Head a lansat 8 albume de studio, care au modelat chipul actual al metalului international. Machine Head a fost nominalizata la PREMIILE GRAMMY , a castigat numeroase trofee precum  “BEST HARD ROCK HERO”, “BEST LIVE BAND”, “BEST INSPIRATION”, “KERRANG HALL OF FAME AWARD”, si multe altele.

Anul acesta, Machine Head a fost nominalizata la Metal Hammer Golden Gods Awards, la categoria  “BEST INTERNATIONAL BAND”. De asemenea, grupul american a obtinut laudele criticii de specialitate, care nu s-a sfiit sa-si faca parerea cunoscuta.

S-a spus despre ei ca se numara printre cele mai pure trupe ale heavy-metalului modern si ca prezinta „metal” de cel mai inalt nivel.

„Aceasta formatie este una dintre cele mai pure, mai rafinate si mai puternice exponente ale heavy-metalului modern.”(Don Kaye – Blabbermouth)

„Cine spune ca nu va mai exista o alta Metallica sau o alta Pantera, nu a ascultat Machine Head. Tot ce vreti sa stiti despre metal – la cel mai inalt nivel – gasiti la acesti americani arsi de soarele californian.”  (Metal Hammer)

„Nu exista cuvinte care sa descrie ceea ce face Machine Head pe scena. In mod clar, anii 90 au dat metalului una dintre cele mai de pret formatii din toate timpurile.”(Kerrang)

COMPONENTA:

Robb Flynn – voce, chitara (1991–present)

Phil Demmel – chitara, backing vocals (2002–present)

Jared MacEachern – bas, backing vocals (2013–present)

Dave McClain – tobe, percutie (1995–present)

DISCOGRAFIE:

Burn My Eyes (1994)

The More Things Change (1997)

The Burning Red (1999)

Supercharger (2001)

Through the Ashes of Empires (2003)

The Blackening (2007)

Unto the Locust (2011)

Bloodstone & Diamonds (2014)

Pentru acest concert s-au pus in vanzare 1000 de bilete din care primele 100 de bucati vor putea fi achizitionate la pretul de 69 de lei (15,5 EURO), iar dupa epuizarea acestora, organizatorii vor anunta preturile pentru urmatoarele bilete.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>