Pages Navigation Menu

Mesajul ’’THE ORIGINAL PALACE ORCHESTRA’’ publicului din Romania!

Mesajul ’’THE ORIGINAL PALACE ORCHESTRA’’ publicului din Romania!

SchonbrunnViennaOrchestra_600x857px_26sept

Managerul Schoenbrunn Palace Orchestra, Peter Hosek, maestrul de concert, Tanja Sallustio si dirijorul, Guido Mancusi, transmit cu ocazia evenimentului din data de 5 decembrie de la Sala Palatului urmatorul mesaj, pe care il veti gasi si in format video pe link-ul de mai jos:

“Draga audienta din Bucuresti! Sunt extrem de fericit azi sa va trimit acest salut din frumoasa noastra sala de orchestra din Austria, Viena, din orajeria Palatului Schoenbrunn. In cateva saptamani, pe 5 decembrie vom ajunge in tara voastra, in Bucuresti, si vom aduce cu Schoenbrunn Palace Orchestra un concert cu adevarat deosebit. Imi doresc sa va multumesc acum pentru ca urmariti acest video conceput special pentru voi, spectatorii nostri. Avem pregatite cateva piese speciale, surprize si, bineinteles, suntem foarte incantati sa cantam pentru voi. Si eu sunt extrem de fericita sa ma gasesc in Bucuresti. Va asteptam!”

https://www.dropbox.com/s/n47ho5f7b49ihkq/Bukarest%20Dez%202014%20-%20iPad.m4v?dl=0 

Schoenbrunn Palace Orchestracea mai faimoasa orchestra din Viena si una din cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume, insotiti de Wienner Hof Ballet, balet format din Eva & Michael Moza – va rasuna live la Sala Palatului din Bucuresti, vineri 5 decembrie, intr-un spectacol de neuitat cu incepere de la ora 20.00.  Accesul publicului este permis incepand cu ora 19.00!

Eveniment oferit de Christian Raetscher prin German Quality Entertainment!

Iubitorii muzicii simfonice si mai ales cei ai lui Johann Strauss vor avea privilegiul de a intampina sarbatorile de iarna intr-o maniera clasica, prin eleganta muzicala a secolelor XVIII- XIX alaturi de celebra orchestra de la Viena formata din dirijor: Maestro Guido Mancusi, soprana: Elisabeth Pratscher si bariton: Rafael Fingerlos.

Asadar, va invitam sa savurati si sa ascultati live cele mai incantatoare valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena, intr-o seara cadou iubitorilor de gen!

 

Preturile biletelor sunt dupa cum urmeaza:

Categoria VIP – 500 RON (care include meet & greet cu artistii)

Categoaria I -  300 RON

Categoria II -  200 RON

Categoria III -  100 RON

Biletele se gasesc exclusiv in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului) si online pe www.eventim.ro

 

Exemplificari video:

https://www.youtube.com/watch?v=CTcVHT378zg

https://www.youtube.com/watch?v=aGdWEVf-An4

https://www.youtube.com/watch?v=MxX3xvGHP7w

 

DESPRE SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA

http://www.sso-vienna.com/en.html

Schoenbrunn Palace Orchestra, orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta și dansatori de balet.

Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg. In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace  Orchestra este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert .

Concertele desfasurate de celebra orchestra vieneza au loc in Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogata istorie muzicala ce s-a transformat in timp intr-o renumita locatie pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra realizeaza turnee si la nivel international, atat in ​​Europa, cat si peste ocean, fiind primita cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania,  Elvetia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luand in considerare si cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>