Pages Navigation Menu

Masacru in redactia franceza “Charlie Hebdo”

Masacru in redactia franceza “Charlie Hebdo”

Un atac terorist fara precedent a avut loc in redactia “Charlie Hebdo” din Paris, in urma caruia 12 persoane si-au pierdut viata si alte 11 au fost ranite.

charlie_hebdo_32168900

Zece ziaristi si doi politisti francezi au murit, miercuri, dupa ce un grup de terorist Al-Qaida a atacat redactia care l-a ironizat in nenumarate randuri pe profetul Mohamed.

In urma atacului, teroristii au strigat Allah akbar!, L-am razbunat pe profetul Mahomed!.

Atacatorii au fost doi barbati cu cagule negre, care au ucis doi politisti si zece membri ai redactiei, printre care directorul si unul din actionarii ziarului. Atentatorii, care vorbeau franceza fara accent, sunt cautati de autoritati, in timp ce nivelul de alerta in zona Parisului a fost ridicat.

De semnalat faptul ca la ora 12.28, redactia Charlie Hebdo publica, pe contul de Twitter, un desen care il infatiseaza pe Al Baghdadi, liderul gruparii Statului Islamic, peste care apare textul: Urari si lui Al Baghdadi.

SONY DSC

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>