Pages Navigation Menu

Marturii socante: Extraterestrii au ajuns pe TERRA si sunt prietenosi. VIDEO

Marturii socante: Extraterestrii au ajuns pe TERRA si sunt prietenosi. VIDEO

Alte dovezi in legatura cu existenta extraterestrilor pe Pamant au iesit la iveala. Un om de stiinta american si-a dedicat viata studierii fiintelor venite de pe alte planete si ales sa vorbeasca doar cu putin timp inainte sa moara.extraterestrii pe pamant

Cercetatorul american Boyd Bushman a dezvaluit pe patul de moarte ca in baza militara secreta Area 51 (n.r. Zona 51) din Nevada, SUA se construiesc OZN-uri si ca acolo ar fi tinuti si niste extraterestri, dintre care unii sunt chiar prietenosi. Mai mult, el a sustinut ca fiintele acestea au degetele lungi, lipite intre ele precum labele de rata, si ca vin de pe o planeta numita Quintumnia.

Pentru a deveni si mai credibil, omul de stiinta Boyd Bushman a realizat inainte de a muri un filmulet in care prezinta fotografii cu presupusi extraterestrii, care ar fi fost realizate cu ajutorul unor camere de unica folosinta in interiorul unor baze ale armatei americane. In aceeasi filmare, cercetatorul a afirma ca el a fost cel care a descoperit tehnologia prin care OZN-urile pot zbura, iar americanii lucreaza non-stop la construirea acestora.

“Cu referire la navele extraterestre, cetateni americani lucreaza la constructia de OZN-uri 24 de ore din 24. Incercam sa ne dam seama cum sa le contruim”, a spus Bushman in video.

De asemenea, acesta a  lucrat pentru Lockheed Martin, o companie americana, specializata in domeniul militar, al securitatii si al tehnologiilor avansate, si are o multime de brevete pe numele sau.

Boyd Bushman a murit in luna august, anul acesta, la doar cateva zile dupa ce a facut publica filmarea.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>