Pages Navigation Menu

Mark Zuckerberg a dezvăluit regula care stă la baza angajărilor pe care le face la Facebook

Mark Zuckerberg a dezvăluit regula care stă la baza angajărilor pe care le face la Facebook

Mark Zuckerberg , Facebook

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook şi unul dintre cei mai tineri şi de succes oameni de afaceri din lume, a declarat că angajează o persoană să lucreze pentru el doar dacă, la rândul său, el poate să muncească pentru acel om.

Potrivit tabloidului britanic, Mark Zuckerberg, în vârstă de 30 de ani, este unul dintre cei mai tineri şi de succes oameni de afaceri din lume şi orice sfat profesional venit de la acesta ar trebui să fie cel mai probabil luat în serios.

Astfel, răspunzând unei întrebări în timpul unui eveniment organizat la Mobile World Congress de la Barcelona, Mark Zuckerberg a sugerat că angajează doar acele persoane care îl ajută să fie un şef mai bun.

Potrivit publicaţiei Forbes, Mark Zuckerberg ocupă poziţia a 16-a în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume, în acest an, având o avere estimată la 33,4 miliarde de dolari.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>