Pages Navigation Menu

Marinela Ioana Parasca aduce copilăria la Târgul Gaudeamus

Marinela Ioana Parasca aduce copilăria la Târgul Gaudeamus

Copilăria este unul dintre cele mai „studiate” domenii, atât la nivelul științelor, cât și al propriei individualități. Păcălită de farmecul mânuțelor și al piciorușelor curioase, Marinela Ioana Parasca a căzut ca mulți alții în capcana basmelor, dând contur unor povești în care pot pătrunde numai cei cărora realitatea acestei lumi nu le este încă descoperită.

 „Minunata aventură a prichindeilor și Manuscrisul Știetot”,  Marinela Ioana Parasca

„Minunata aventură a prichindeilor și Manuscrisul Știetot”, Marinela Ioana Parasca

Absolventă a trei facultăți, stabilită în Marea Britanie și profesor la o școală primară normală cu departament de psihopedagogie specială din Londra, Marinela Ioana Parasca a venit în România pentru a lansa un volum dedicat copiilor. Evenimentul de lansare a cărții „Minunata aventură a prichindeilor și Manuscrisul Știetot” va avea loc duminică, 22 noiembrie, la Târgul Gaudeamus, începând ora 15.30.

După cum afirmă însăși scriitoarea pe pagina de Facebook, cei mici și cei deja cu buletin sunt așteptați în număr cât mai mare la standul Editurii Eikon, nivelul 0.00:18, pentru a li se povesti cu ajutorul scrierilor tinerei londoneze despre perioada când întrebarea „de ce?” trebuia adresată indiferent de context.

Ioana Marinela Parasca http://ioanaparascablog.com/

Ioana Marinela Parasca
http://ioanaparascablog.com/

Cine este Marinela Ioana Parasca

S-a născut în Focșani într-o însorită zi de iunie a anului 1982. Și-a dedicat tinerețea studiului, având o serie de calificări. Astfel, a urmat cursurile Facultății de Administrație Publică a Universității Dunărea de Jos, din Galați, apoi ale Facultății de Psihologie și ale Facultății de Litere a Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

De patru ani a luat drumul Londrei și se întoarce în România ori de câte ori are ocazia. În țara lui Shakespeare, Marinela Ioana Parasca, atunci când nu scrie, este profesor la o școală primară normală cu departament de psihopedagogie specială și membră în Asociația Scriitorilor Independenți din Anglia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>