Pages Navigation Menu

Marco di Sapia și Orchestra din Viena, în concert de Crăciun, la București

Marco di Sapia și Orchestra din Viena, în concert de Crăciun, la București

Orchestra din Viena revine pe scena Salii Palatului, in 23 decembrie, alaturi de baritonul Marco di Sapia si  soprana Milena Arkovska.

MARCO DI SAPIA și SCHOENBRUNN PALACE ORCEHSTRA VIENNA, în concert de Crăciun la București

MARCO DI SAPIA și SCHOENBRUNN PALACE ORCEHSTRA VIENNA, în concert de Crăciun la București

In ajunul Craciunului, baritonul de origine italiana MARCO DI SAPIA va urca pe scena Salii Palatului alaturi de soprana Milena Arkovska, impreuna cu celebra SCHOENBRUNN PALACE ORCEHSTRA VIENNA, intr-un eveniment asteptat de iubitorilor muzicii clasice.

Indragitul ”bal’’ vienez, unde au spus prezent toate vedetele de la Hollywood, isi va deschide portile pentru spectatori incepand cu ora 19.00, insa concertul va incepe la ora 20.00.

Incantatoare valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena pot fi ascultate live intr-o seara de vis oferita cu inima deschisa de catre cei 25 de muzicieni.

Despre Marco Di Sapia

Marco Di Sapia

Marco Di Sapia

Marco Di Sapia are o cariera foarte activa si complexa. La inceputul peripetiilor sale artistice, de la o varsta destul de frageda, a fost actor de teatru pe scenele din Italia si Germania. Marco a locuit in multe tari, vorbeste fluent italiana, germana, franceza si engleza. Nu a renuntat complet la actorie. Cu toate acestea, dragostea pentru muzica si opera nu l-au tinut departe de scena. In 1997 se muta in Viena, Austria. Debutul sau s-a intamplat la Neue Oper Wien, cu rolul lui Sid din opera scrisa de Bejamin Britten. A absolvit Conservatorul in 2005. I-a fost oferita, de asemenea, o diploma suplimentara in opera, Lieder la University for Music and Performing Arts din Viena.

A castigat o multitudine de premii, inclusiv o bursa speciala la Concours International de Musique de Chambre din Lion, ceea ce a insemnat o colaborare cu Centre National d’Insertion Professionnelle des Artistes Lyriques (CNIPAL) in Marseille pentru sezonul 2006-2007.

Asadar, alaturi de talentatii muzicieni ai orchestrei vor sosi pe scena dirijorul Guido Mancusi, tanara soprana Milena Arkovska si, bineinteles, Marco Di Sapia, cel ce a fost selectat special pentru acest nou turneu al celebrilor Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna. Di Sapia a urcat si pe scena Operei Nationale din Bucuresti, in rolul lui Alidoro din lucrarea lui Gioachino Rossini “La Cenerentola”.

Pretul unui bilet va fi incepand cu 16 iulie de 199 lei și pot fi achiziționate din reteaua eventim.ro.

Citește și: SCHOENBRUNN FESTIVAL ORCHESTRA VIENNA, între modernism și tradiție

 

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>