Pages Navigation Menu

MANOWAR, rock-ul se muta in Barcelona

MANOWAR, rock-ul se muta in Barcelona

     MANOWAR va fi cap de afis la festivalul Rock Fest BCN cu showul aniversar ‘Kings Of Metal MMXIV’ , festival ce va avea loc pe 4 si 5 iulie, in Santa Coloma de Gramenet, situat la 10 km distanta de Barcelona, Spania.

cartel-horizontal

      Concertul va insuma care un set list plin de imnuri clasice, asa cum trupa i-a obisnuit deja pe fani, plus interpretarea integrala a melodiilor de pe albumul ‘Kings Of Metal MMXIV.’

       ”Suntem incântati sa celebram ‘Kings Of Metal MMXIV’ World Tour cu Manowarriorii spanioli, care iubesc metalul la fel de mult ca si noi si care ne-au sustinut mereu cu multa patima. Nu ne-am dat in laturi de la nimic, pentru ca aceasta productie sa fie unica: avem un set list de forta, iar elementele multi media, ce cuprind materiale rare din seifurile noastre, vor pune aceste piese intr-o lumina noua si revigoranta!”, a declarat basistul trupei, Joey DeMaio.

Trupa rock MANOWAR va face un turneu in intreaga lume cu ocazia lansarii albumului KINGS OF METAL MMXIV, iar fanii ii pot vedea in tari precum Turcia, Japonia, Finlanda, Germania. Iata si programul concertelor:

Sâmbata, 17 mai 2014 – Spodek – Katowice, Polonia

Miercuri, 21 mai 2014, Hangar 11 – Tel Aviv, Israel

Sâmbata, 24 mai 2014, – Metal Summer Festival – Istanbul,

Turcia Sâmbata 5 iulie 2014 – Rock Fest BCN – Barcelona, Spain

Vineri – Sâmbata, 25-26 iulie 2014 – Magic Circle Festival – Suvilahti – Helsinki, Finlanda

Sâmbata – Duminica, 18-19 octombrie 2014 – Loud Park Festival – Tokyo, Japonia

Miercuri 12 noiembrie 2014 – The Masquerade – Atlanta, GA, USA

Sâmbata 15 noiembrie 2014 – Concord Music Hall – Chicago, IL, USA

Duminica 16 noiembrie 2014 – Royal Oak Theatre – Royal Oak, MI, USA

Miercuri, 14 ianuarie 2015 – Grugahalle – Essen, Germania

Vineri, 16 ianuarie 2015 – Zenith – Munchen, Germania

Sâmbata, 17 ianuarie 2015 – Jahrhunderthalle – Frankfurt, Germania

1

     Manowar este o formatie de heavy-metal din SUA, infiintata in anul 1980 in Auburn, New York. S-a remarcat datorita versurile „tipice” pentru genul heavy metal cu tente de fantezie, in particular tratand teme de tipul sabie și piatra filozofală sau subiecte mitologice, in special cele din mitologia nordica.

       Formatia Manowar este foarte cunoscuta pentru sunetul puternic din timpul concertelor. In 1984 trupa a fost inclusa in Guinness Book of World Records pentru cea mai zgomotoasa prestatie de pe scenele muzicale. Manowar detine de asemenea recordul pentru cel mai lung concert de muzica heavy metal, dupa ce au concertat 5 ore si un minut in Bulgaria in anul 2008. De asemenea, ei sunt cunoscuti pentru sloganul ”Moarte metalului fals” .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>