Pages Navigation Menu

Mai sunt 2 zile pana la Conferintele Brand Yourself

Mai sunt 2 zile pana la Conferintele Brand Yourself

Pe 26 aprilie 2014 are loc editia a patra a Conferintelor Brand Yourself

Asa cum ne-am obisnuit, sambata de la ora 12.00 in Zeppelin Pub se intampla Conferintele Brand Yourself. Intr-o atmosfera relaxata si cu o cafea sau un fresh de portocale in fata, editia cu numarul 4 are invitati interesanti si deschisi intrebarilor tale.

a3_4

 

Ana-Maria Cetatean, Brand Managerul Ejobs ne va povesti despre experienta ei la cel mai mare site de joburi din Romania. Brand managementul in online sigur merge cu un cappuccino bun si cu o discutie deschisa.

Marian Vidoe este un excelent copywriter, cu experinta atat in agentiile de publicitate, cat si in televiziune. Dupa ProTV si Kanal D, Marian ne va spune despre cum trebuie sa fie copywriting-ul pentru firmele mici sau aflate in faza de start-up.

Alexandru Ticaloiu si Alexandra Micu, invitati obisnuiti ai conferintelor ne prezinta teme noi si interesante. Vrei sa afli mai multe despre cum se face PR-ul in business sau despre cat de importante sunt resursele umane intr-o afacere? Locul tau este in sala!

Evenimentul se va desfasura in intervalul orar 12.00 – 16.00 in Zeppelin Pub, str. Marin Serghiescu, nr. 7, zona Armeneasca, Bucuresti.

Inscrierile se fac in linkul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/1y_dtMcQ5U0Tc9rvkbqn0MIGmf-2CyrqlCPrRXc0qGIg/viewform

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/pages/Conferintele-Brand-Yourself/601685009893714

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>