Pages Navigation Menu

Madonna, sărut forțat pe scenă

Madonna, sărut forțat pe scenă

Regina muzicii pop încă își mai surprinde fanii cu gesturi extreme. La ultimul concert, artista și-a sărutat partenerul de scenă și nu, nu era iubitul ei.

http://i2.cdn.turner.com

http://i2.cdn.turner.com

La 56 de ani, Madonna nu se dezice de vechile obiceiuri. Îmbrăcată excentric și cu o atitudine de „queen”, cântăreața și-a lăsat fanii cu gura căscată la Festivalul de Muzică Coachella, când l-a sărutat neașteptat pe rapperul Drake, în vârstă de 29 de ani.

Scena a fost foarte rapidă și dacă ar fi să analizăm comportamentul rapperului american, actul nu a fost plănuit, sau cel puțin nu a fost de comun acord, fiindcă l-a luat prin surprindere pe artist.

Vizibil jenat, Drake a încercat să o înlăture pe Madonna, dar nu a reușit. La final, rapperul s-a strâmbat și s-a șters la gură, în schimb, cântăreața s-a arătat mulțumită de gestul ei.

Anul trecut, în presa internațională scria că artista ar avea o relație cu dansatorul  Timor Steffens, care ar fi cu 29 de ani mai tânăr decât ea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>